27 Eylül 2016 Salı

Mehmet Çek: "Devlet artık dışarıya çıkmalı..."

C.P: 15 Temmuz sabahı bize ‘ülkede darbe olacakmış’ diye sorsalardı, ‘hadi canım geçti o devirler’ derdik ama akşamına darbe oldu? Yine olamaz mı? Nasıl eminiz bu kadar?
Birinci büyük güç ortadan kaldırılmıştı. İkinci büyük güç de o darbe vesilesiyle ortadan kaldırıldı. Bu örgütün, bu yeni nesil terör örgütlerinin merkezi içerisi değil, dışarısı. FETÖ’de bütün kadrolarıyla dışarı taşınmış durumda.
10 BİN İNGİLİZ ASKERİ GELECEKSE 10 BİN DE TABUT YOLLASINLAR!
C.P: Bu atak dışarıdan gelemez mi?
Dışarıdan gelen darbe değil, savaş olur.


DEVLET DIŞARIYA ÇIKMALI
Bir de şunu akıldan çıkarmamak gerek. PKK dışarıda, DAEŞ dışarıda, şimdi FETÖ de geldi dışarıya...
O zaman Türkiye Devleti de dışarı çıkmalı! Artık savaşımız dışarıda. Devlet buna göre kendini yeniden konuşlandırmalı. Artık ana savaş dışarıda olacak;  Türkiye’de olacakların hepsi ayrıntı.
C.P: Türkiye’de Türkiye’nin mücadelesine izin vermemek için kırk takla atanlar, uluslararası güçler dışarıda buna izin verir mi? Hadi Türkiye burada mücadeleni özgürce yürüt derler mi?
Büyük elçilerini, yurt dışındaki kurumlarını, istihbarat teşkilatlarını yeni sürece göre ayarlayacaksın. Kemalist memurları geri çekeceksin, senin adına savaşacak yürekli, inanç sahibi insanları buraya getireceksin. Buna devlet kendisi karar verecek.
Bu yeni duruma göre yeniden yapılanma nasıl olacaksa, onun da yolunu devlet çizer artık. Dışarıda da yeniden yapılanma şart. Türkiye ismini dışarıya kaçan FETÖ’nün ve diğer terör örgütlerinin elinden çekip almak için devletimiz de buraya taşınmalı.
http://www.haber10.com/soylesi/mehmet_cek_devlet_artik_disariya_cikmali-656527


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder